Ved du, at der findes et rengøringsselskab, der gør noget ved indemiljøet, før det gør noget ved dig og dit personale?

Har du som beslutningstager den opfattelse, at det overhovedet ikke er relevant at beskæftige sig med, hvordan "vejret" er indendøre? Eller har du forstået, at personalets velvære har stor indflydelse på arbejdsindsats og fraværsprocent?

Institut for Miljø og arbejdsmedicin ved Århus Universitet er ikke i tvivl om, at indeklimaet er et område, der vies særlig opmærksomhed, idet luftvejssygdomme, hovedpine, træthed, hoste, røde øjne og manglende koncentrationsevne ofte er en følge af dårlig rengøring.

Har du tænkt på, at effektiv rengøring vil forbedre indeklimaet, som naturligvis er et samspil mellem forskellige faktorer, f.eks. akustik, lys, støv, statisk elektricitet, rengøringsmidler og meget mere?

Som ansvarlig beslutningstager, har du måske gjort dig den ulejlighed, at erhverve en dybere viden om rengøringskvalitet end den "rent" overfladiske.

Hvis det er tilfældet, og du kunne tænke dig, at starte på en ren og frisk arbejdsdag for fremtiden, så kontakt os og få et friskt uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan forbedre indeklimaet.

an-service har over 30 års erfaring indenfor rengøringsbranchen.
an-service har ansat over 30 serviceassistenter.
[email protected]


Medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening SBA.